Κεραμοσκεπές ‑ Στέγες σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

Θεσσαλονίκη ‑ Χαλκιδική

Κατασκευή και επισκευή ξύλινης στέγης ‑ Μόνωση-Στεγανοποίηση κεραμοσκεπών

Οι κεραμοσκεπές παρέχουν πολλά πλεονεκτήματα όσον αφορά την μόνωση από τις κλιματολογικές συνθήκες και την αισθητική του κτιρίου που τοποθετούνται. Είναι κατάλληλες για όλα τα κλίματα, είτε η κατοικία βρίσκεται σε ορεινή τοποθεσία με βαρύ χειμώνα όπου οι χιονοπτώσεις και η υγρασία κρατάνε πολλούς μήνες, είτε το περιβάλλον είναι ξηρό με υψηλές θερμοκρασίες το καλοκαίρι.

Η θερμομόνωση που προσφέρει η κεραμοσκεπή λόγο της επικάλυψης με κεραμίδια δεν επιτρέπει στην εξωτερική θερμοκρασία να εισέλθει μέσα στο σπίτι και παράλληλα βοηθά στο να διατηρηθεί η εσωτερική θερμοκρασία του. Επιπλέον μέσω της ειδικής μονωτικής μεμβράνης που τοποθετείτε κατά την κατασκευή ή την επισκευή της κεραμοσκεπής η υγρασία δεν εισχωρεί στην κατοικία. Με αυτό τον τρόπο αυξάνεται η ενεργειακή απόδοση του σπιτιού και δεν υπάρχουν απώλειες στο εξωτερικό περιβάλλον.

Κεραμοσκεπές με σοφίτα

Κεραμοσκεπές με σοφίτα

Ένα ακόμη πλεονέκτημα των κεραμοσκεπών είναι το μηδαμινό κόστος συντήρησης, καθώς οι κεραμοσκεπές είναι κατασκευές με υψηλή αντοχή στο χρόνο και στις φθορές από τις καιρικές συνθήκες. Σε συνδυασμό λοιπόν με την προσιτή τιμή κατασκευής και την οικονομία από τη χρήση κλιματιστικών και μηχανισμών θέρμανσης εξοικονομούμε χρήματα όλες τις εποχές του χρόνου.